«Κρυμμένες Αλήθειες» Περιλήψεις επεισοδίων
Μια φαινομενικά ιδανική οικογένεια θα δοκιμαστεί σκληρά και θ' ανακαλύψει ότι το όνειρο μπορεί μέσα σε δευτερόλεπτα να μετατραπεί σε εφιάλτη...  Η νέα δραματική σειρά του Mega, θα προβάλλεται κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18:50.

Επεισόδια 1 & 2
Ευτυχισμένες στιγμές για την οικογένεια του γνωστού επιχειρματία Zafer. Τα πάντα όμως αλλάζουν με την εξαφάνιση της κόρης του. 

Επεισόδιο 3
Ο ... μετά από ένα χτύπημα ξυπνάει μέσα σε μια δεξαμενή γεμάτη με νερό. Ο Καάν θα τον σώσει.

Επεισόδιο 4
Η αστυνομία νομίζει πως βρίσκεται πολύ κοντά στα ίχνη του απαγωγέα. Η επιχείρηση σύλληψής του στέφεται με αποτυχία και ο Τζαφέρ εξαγριώνεται. Την ίδια στιγμή κάποια από τα ξαδέλφια της Ζεϊνέπ αρχίζουν να αποκαλύπτουν γεγονότα που έχουν αποκρύψει.

Επεισόδιο 5
Ο Τζαφέρ αρχίζει να γίνεται επιθετικός ακόμη και προς τα μέλη της άλλοτε «ιερής οικογένειας» όταν αντιλαμβάνεται πως τα ανίψια του ξέρουν πολλά περισσότερα από όσα λένε. Εντωμεταξύ, η εξαφάνιση της Ζεϊνέπ φέρνει στον Καάν άσχημες προσωπικές αναμνήσεις από το παρελθόν… το γλυκό προσωπάκι της λατρεμένης του κόρης τον καταρρακώνει.

Επεισόδιο 6
Ο Τζαφέρ και η Σουνά αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν υπέρ τους «τη δύναμη» της τηλεόρασης και έτσι απευθύνουν έκκληση σε όλους τους πολίτες της χώρας. Την ίδια στιγμή ο Καάν ανακαλύπτει πως ο Ρουζγκιάρ, ξάδελφος της Ζεϊνέπ, έχει ένα ύποπτο παρελθόν.

Επεισόδιο 7
Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Ρουζγκιάρ για κατοχή και χρήση ναρκωτικών με σκοπό, μέσω του εκφοβισμού να του αποσπάσουν όσες περισσότερες πληροφορίες για την εξαφάνιση της Ζεϊνέπ. Την ίδια στιγμή, η Σουνά λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει και της δίνει ελπίδες.

Επεισόδιο 8
Η Μινέ ανακαλύπτει ένα πολύ σοβαρό μυστικό που αφορά την ερωτική ζωή του γιού της, Ρουζγκιάρ και ταράζεται τόσο πολύ που αποφασίζει να κάψει ένα σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο. Ο Καάν προχωρά και στη σύλληψη του Εμρέ, του άλλου εξάδελφου της Ζεϊνέπ. Το κλίμα στην οικογένεια είναι πολύ βαρύ, οι υποψίες γκρεμίζουν τους ισχυρούς δεσμούς της «ευτυχισμένης οικογένειας».

Επεισόδιο 9
Ένα νέο στοιχείο για τη Ζεϊνέπ αλλάζει τα μέχρι στιγμής δεδομένα και οδηγεί τις έρευνες της αστυνομίας σε άλλη κατεύθυνση. Εντωμεταξύ, ο Καάν προσεγγίζει την Τζουλιντέ, την γραμματέα του Τζαφέρ, καθώς ανακαλύπτει πως η Ζεϊνέπ γνώριζε για την κρυφή ερωτική σχέση του πατέρα της με τη γραμματέα του και οι δύο γυναίκες είχαν ανταλλάξει βαριές κουβέντες.

Επεισόδιο 10
Η Σουνά προσπαθεί να μάθει από την Εμπρού, την κολλητή φίλη της Ζεϊνέπ, την αξία που είχε για την κόρη της ένα συγκεκριμένο και «ιδιαίτερο» λογοτεχνικό βιβλίο. Την ίδια στιγμή η κατάθεση μιας γυναίκας για τη νύχτα της εξαφάνισης της Ζεϊνέπ, μπερδεύει περισσότερο το κουβάρι της υπόθεσης.

Επεισόδιο 11
Ο ντετέκτιβ Καάν παραλαμβάνει ένα φάκελο με προσωπικές φωτογραφίες του Τζαφέρ και της Τζουλιντέ, της γραμματέως του και συνειδητοποιεί πως η Ζεϊνέπ ήξερα τα πάντα και είχε καταστρώσει κάποιο σχέδιο. Η Σουνά, όντας απελπισμένη, αναζητά μόνη της τη Ζεϊνέπ με τη βοήθεια μιας φωτογραφίας της, σε αυτήν την αναζήτηση όμως ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό.

Επεισόδιο 12
Ο Καάν ανακαλύπτει μια καλύβα σε ένα δάσος μακριά από το κέντρο της πόλης, όπου ο απαγωγέας κρατούσε αρχικά τη Ζεϊνέπ. Όταν το μαθαίνει η Σουνά, του ζητά επιμόνως να την μεταφέρει εκεί, μην αντέχοντας όμως το θέαμα καταρρέει στην αγκαλιά του Καάν και εκείνη τη στιγμή καταφθάνει και ο Τζαφέρ.

Επεισόδιο 13
Η Σουνά και ο Τζαφέρ παραλαμβάνουν ένα δέμα που αφορά τη Ζεϊνέπ και η Σουνά απελπίζεται και βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά των δύο μικρότερων παιδιών της. Την ίδια στιγμή η Χαζάλ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και η Ιπέκ με τον Μπαχαντίρ αποφασίζουν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στο γάμο τους.

Επεισόδιο 14
Ο ντετέκτιβ Καάν συνεχίζει τις ενδελεχείς έρευνες για να προσεγγίσει την αλήθεια. Τα στοιχεία που συλλέγει οδηγούν τους ειδικούς της αστυνομίας στη σκιαγράφηση ενός πορτραίτου που φαίνεται ότι ανήκει στον απαγωγέα. Όταν το βλέπει η Σουνά σοκάρεται γιατί μάλλον αναγνωρίζει στο σκίτσο ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός τους.

Επεισόδιο 15
Η Σουνά ακολουθεί τον ύποπτο και θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο. Συζητά με τον Καάν τις υποψίες της και εκείνος συλλαμβάνει το πρόσωπο που του υποδεικνύει, όμως ένα αναπάντεχο γεγονός δημιουργεί και πάλι εμπόδια στην έρευνα της αστυνομίας.

Επεισόδιο 16
Οι ιδιαίτερες περιστάσεις φέρνουν πιο κοντά τη Σουνά και τον Καάν. Την ίδια στιγμή το πτώμα μια κοπέλας και οι υποψίες πως ανήκει στη Ζεϊνέπ αναστατώνει τους πάντες.

Επεισόδιο 17
Η Σουνά και ο Τζαφέρ καταρρέουν. Η Σουνά παθαίνει νευρικό κλονισμό και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Οι δημοσιογράφοι μαθαίνουν το γεγονός και η είδηση ανακοινώνεται από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Επεισόδιο 18
Ο Ρουζγκιάρ, με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τη Ζεϊνέπ, έχει βυθιστεί σε μελαγχολία. Όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ιατροδικαστή και η Σουνά και ο Τζαφέρ καλούνται να αντιμετωπίσουν την πολύ σκληρή δοκιμασία της αναγνώρισης του πτώματος.

Επεισόδιο 19
Ο Ρουζγκιάρ με τη σκέψη πως έχασε για πάντα τη Ζεϊνέπ έχει βυθιστεί σε μελαγχολία. Όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ιατροδικαστή και η Σουνά με τον Ζαφέρ καλούνται να αντιμετωπίσουν την πολύ σκληρή δοκιμασία της αναγνώρισης του πτώματος. 

Επεισόδιο 20
Η Σουνά και ο Ζαφέρ καταρρέουν από την ένταση και την αγωνία, την ίδια στιγμή όμως σε μια άλλη γωνιά της Κωνσταντινούπολης, η Ζεϊνέπ εκλιπαρεί για τη ζωή της. Ο ντετέκτιβ Καάν ακολουθεί τα βήματα του απαγωγέα αλλά χάνει έναν πολύ σημαντικό μάρτυρα που θα τον οδηγούσε στην εξαφανισμένη κοπέλα. 

Επεισόδιο 21
Ο Καάν και η ομάδα του βρίσκονται πολύ κοντά στα ίχνη της Ζεϊνέπ και εκείνη αν και ταλαιπωρημένη προσπαθεί με κάθε τρόπο να απαλλαγεί από το μαρτύριο που βιώνει. 

Επεισόδιο 22
Η Ζεϊνέπ θα προσπαθήσει να δραπετεύσει αλλά η τύχη, προς το παρόν, δεν είναι με το μέρος της. Η Σουνά με τον Ζαφέρ οδηγούνται από τον έναν καυγά στον άλλον και τα προβλήματα στην σχέση τους μέρα με τη μέρα διογκώνονται. 

Επεισόδιο 23
Η Ζεϊνέπ προσπαθεί με κάθε τρόπο να σωθεί αλλά το ίδιο προσπαθεί να κάνει και ο ντετέκτιβ Καάν με αποτέλεσμα η αστυνομία να βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω της. Εν τω μεταξύ ο Καάν παραλαμβάνει ένα νέο πακέτο με προσωπικές φωτογραφίες της Ζεϊνέπ που του δημιουργούν ερωτηματικά.  

Επεισόδιο 24
Η Ζεϊνέπ, αν και καταβεβλημένη, προσπαθεί να σωθεί. Η αστυνομία, έχοντας παγιδεύσει το τηλέφωνο του Ζαφέρ, αναμένει τηλεφώνημα από αυτούς που κρατούσαν την κοπέλα. Την ίδια στιγμή ο Καάν ανακαλύπτει το μέρος απ' όπου στάλθηκε το βίντεο με τη Ζεϊνέπ να εκλιπαρεί για βοήθεια.