Πορείες και συλλαλητήρια σήμερα στην Αθήνα
Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας οργανώνει  στις 12:30 μετά το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος, αντιδρώντας στο νέο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.

Στο συλλαλητήριο θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) στην Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία (ΕΑΒ) και στην Ελληνική Βιομηχανία Όπλων (ΕΛΒΟ).

Στις 8:00 το βράδυ οργανώνει συλλαλητήριο στη πλατεία Συντάγματος το Πανελλήνιο Αγωνιστικό Μέτωπο, (ΠΑΜΕ).

Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ έχουν προγραμματισθεί στις 7:30 στην πλατεία Ομονοίας στην πλατεία Κάνιγγος στα Προπύλαια και στους στύλους του Ολυμπίου Διός.

Συλαλλητήρια του ΠΑΜΕ έχουν εξαγγελθεί και στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδος.

Με στάσεις εργασίας σήμερα και αύριο συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αποφασίσθηκε στάση εργασίας σήμερα , από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου. Συγχρόνως, η Ομοσπονδία έχει συγκαλέσει για τις 12.30 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλ. Κλαυθμώνος.

Για την Παρασκευή αποφασίσθηκε στάση εργασίας από τις 11:30 έως το λήξη του ωραρίου. Την ίδια ημέρα η Ομοσπονδία καλεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε συγκέντρωση στις 12:00 στην πλ. Καραϊσκάκη και πορεία προς τη Βουλή.