Πότε ρίχνει αυλαία στην Ελλάδα το "Karadayi"?
Η τούρκικη σειρά "Karadayi" φέτος έδωσε στην απογευματινή ζώνη του Ant1 φέτος το καλοκαίρι πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο πρώτος κύκλος όμως τελειώνει,ωστόσο στην Τουρκία ήδη έχει ξεκινήσει γυρίσματα ο δεύτερος και σε λίγες εβδομάδες στη γειτονική χώρα θα ξεκινήσει να προβάλλεται.Πότε όμως ρίχνει αυλαία η σειρά εδώ στην Ελλάδα?

Διαβάζετε πρώτοι στο tvnea ότι την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου θα δείτε το τελευταίο επεισόδιο.Το κανάλι ακόμα δεν έχει ενημερώσει,για το τι έπεται από Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου.

Υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει το καινούργιο τούρκικο "Βορράς και Νόττος",ένα άλλο τούρκικο ή να προβληθεί κάποια ελληνική σειρά σε επανάληψη,ενώ δεν αποκλείεται να μετακομίσει το "Βαλς με 12 θεούς" στις 5 το απόγευμα και το νέο τούρκικο να έρθει στις 6,για ένα ιδανικό lead in στο "Μπρούσκο".

Τέλος,ένα ακόμη μεγάλο ερωτηματικό είναι τι θα γίνει με το δεύτερο κύκλο του "Karadayi".Θα φυλαχτεί για το επόμενο καλοκαίρι ή θα αποκτήσει εβδομαδιαίο χαρακτήρα,για να συμβαδίζει με τα επεισόδια στην Τουρκία???(tvnea)