Συναυλία για φλάουτο, βιολί και πιάνο
Την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, ώρα 19.30,  η Φιλαρμονική Εταιρία Κωνσταντινούπολης οργανώνει στο Σισμανόγλειο Μέγαρο συναυλία για φλάουτο, βιολί και πιάνο.   

Πρόγραμμα

B. MARTINU    ‘Madrigal Sonata’ για φλάουτο, βιολί και πιάνο
Poco Allegro
Moderato

S. PROKOFIEV Sonata No.1, Op.80  για βιολί και πιάνο
Andante assai
Allegro brusco
Andante
Allegrissimo

Διάλειμμα

C. DEBUSSY ‘Prelude a l’apres – midi d’un faune’  για φλάουτο και πιάνο

M. RAVEL    ‘La Tombeau de Couperin’συμφωνία για πιάνο:
Menuet
Toccata

J. IBERT    ‘Deux Interludes’ για φλάουτο, βιολί και πιάνο
Andante espressivo
Allegro vivo

A. PIAZZOLA   ‘Fuga Y Misterioso’ για φλάουτο, βιολί και πιάνο

SEYHAN BULUT

Γεννηθείσα στη Σαμψούντα το 1977 και μέλος της Κρατικής Συμφωνικής Ορχήστρας Σμύρνης, η καλλιτέχνης εκπαιδεύτηκε στο φλάουτο μαθητεύοντας δίπλα στον H. Ekseriyet, το 2002 φοίτησε στη Μουσική Σχολή του Ρότερνταμ και το 2004 μαθήτευσε δίπλα στους J.Hagen και H.Starreveld στη Μουσική Σχολή του Πανεπιστήμιου του Άμστερνταμ, όπου έκανε το μεταπτυχιακό της. Η καλλιτέχνης το 2011 ολοκλήρωσε τις διδακτορικές της σπουδές στην Κρατική Μουσική Σχολή του Πανεπιστήμιου Anadolu. Τώρα εργάζεται ως καθηγήτρια στην Κρατική Μουσική Σχολή του Πανεπιστημίου της 19ης Μαΐου στο τμήμα πνευστών οργάνων. 

CANAN CİHANGİR
Γεννηθείσα στη Σαμψούντα το 1979 ξεκίνησε τις σπουδές της πάνω στο φλάουτο με τον καθηγητή  Istvan Nemeth στην Κρατική Μουσική Σχολή του Πανεπιστημίου Anadolu και τελείωσε τις προπτυχιακές της σπουδές (1998-2002) στη Μουσική Σχολή του Ρότερνταμ, όπου μαθήτευσε δίπλα στον αρχιβιολιστή  Thijs Kramer. Το 2002-2004 τελείωσε το μεταπτυχιακό της μαθητεύοντας δίπλα στους J.J. Kantorow και I. Grubert. Συμμετέχει στην Κρατική Όπερα Σαμψούντας.

OLGA HASANOĞLU
Γεννηθείσα το 1962 στο Μπακού, φοίτησε στην Κρατική Μουσική Σχολή του Αζερμπαϊτζάν.  Το 1981 κέρδισε το δεύτερο βραβείο στο διαγωνισμό νέων ταλέντων του Αζερμπαϊτζάν. Από το 1981 έως και σήμερα έχει εργαστεί σε διάφορα πανεπιστήμια της Τουρκίας και έχει συμμετάσχει πολλές φορές σε φεστιβάλ και άλλες διοργανώσεις ως σολίστας. Το 2003 τελείωσε το διδακτορικό της στην Κρατική Μουσική Σχολή του Πανεπιστημίου Mimar Sinan και πήρε τον διδακτορικό της τίτλο το 2009. Το 2000 στο Φεστιβάλ Μόσχας για Νέους Σολίστες κέρδισε το βραβείο του «πιο επιτυχημένου καθηγητή». Τώρα εργάζεται ως καθηγήτρια στην Κρατική Μουσική Σχολή του Πανεπιστημίου της 19 Μαΐου στο τμήμα πιάνου.

Η Φιλαρμονική Κωνσταντινούπολης στο Σισμανόγλειο Μέγαρο
To Σισμανόγλειο Μέγαρο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην φιλοξενεί για την περίοδο 2013 – 2014 τις συναυλίες της Φιλαρμονικής Εταιρίας Κωνσταντινούπολης. Οι συναυλίες θα πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου κάθε δεύτερη Δευτέρα έως το Μάιο, στις 19.30. Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα των συναυλιών εδώ.
Η Φιλαρμονική Εταιρία Κωνσταντινούπολης είναι σωματείο που ιδρύθηκε το 1945. Έχει ως στόχο την προώθηση καλλιτεχνών, παρέχει στήριγμα σε νέες πρωτοβουλίες και διοργανώνει εκδηλώσεις με στόχο την ανάδειξη νέων ταλαντούχων μουσικών.